Zoeken

Over Ton de Slager – Ambachtelijke slager uit Maasdam

Ton de Slager is een ambachtelijke slagerij gevestigd in het hart van de Hoeksche Waard, in het dorp Maasdam. Al jarenlang staat deze lokale slager bekend om zijn liefde voor het vak, zijn pure producten en zijn eerlijke werkwijze. Of je nu op zoek bent naar vers rundvlees, huisgemaakte vleeswaren of streekproducten van hoge kwaliteit – bij Ton de Slager proef je écht vakmanschap.

Ambachtelijk bereid, lokaal geproduceerd
Ton werkt met runderen, van kleinschalige boeren, in een natuurlijke omgeving en met aandacht voor dierenwelzijn. Ook het varkensvlees is afkomstig van kleinschalige, verantwoorde leveranciers uit de regio. Hierdoor weet je precies waar je vlees vandaan komt: lokaal, vers en vertrouwd.

Huisgemaakte specialiteiten
Van droge worsten en gehaktballen tot saucijzenbroodjes, soepen en stoofvlees: vrijwel alle producten worden in eigen keuken bereid. Zonder onnodige toevoegingen, mét respect voor traditionele recepten. Zo ontstaat er een smaakvol en eerlijk assortiment dat met zorg is samengesteld.

Streekproducten van Zuid-Hollandse bodem
Ton de Slager werkt zoveel mogelijk met ingrediënten en leveranciers uit de omgeving. Hierdoor draag je met elke aankoop bij aan een duurzame keten én de lokale economie.

Waarom kiezen voor Ton de Slager?

Ambachtelijke slagerij in Maasdam (Hoeksche Waard)
Huisgemaakte vleesproducten van rund en varken
Duurzaam en diervriendelijk.
Streekproducten uit Zuid-Holland.
Eerlijk, puur en vol van smaak.

Droge Worst

Droge Worst

Verkocht door Slagerij Natuurlijk bij Ton

 6,50

Extra open Hoeksch Lekkers

// December Shopping🎇🎄

De maand december staat in het teken van Sinterklaas, kerst🎄 en oud en nieuw!🎇 Cadeautjes, gezelligheid, lampjes en feestdagen!🎅🏼 Bij Hoeksch Lekkers en Hoeksche Branders

Lees verder »
Paashaas chocolade

PASEN in de lucht!

Wat vliegt de tijd voorbij! Voor je het weet zitten we aan het paasontbijt!🐣 Natuurlijk denken wij van Hoeksch Lekkers na over leuke paaslekkernijen!🍫De chocolade

Lees verder »