Beschrijving
Een echte Nederlandse Tomasu Sojasaus met ingrediënten uit de Hoeksche Waard. Tomasu heeft in de Hoeksche Waard eigen sojabonen en tarwe verbouwd. Deze Sojasaus gemaakt met maar 5 ingrediënten.
- Sojabonen uit de Hoeksche Waard
- Tarwe uit de Hoeksche Waard
- Bronwater
- Grof grijs zeezout uit Bretagne
- En heel veel tijd
Tomasu-sojasaus wordt minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in whiskyvaten van 25 tot 50 jaar oud, speciaal afkomstig van de beste distilleerderijen van Schotland. Door deze vaten als verouderingsvat te gebruiken, is de smaak vrij rijk en uniek in zijn soort.
Bekijk ook eens lekkere recepten voor de Sojasaus op https://www.tomasu.nl/en/recipes
Ook leuk om cadeau te doen in een cadeaupakket of gewoon lekker in om in eigen keuken te gebruiken.
Heb je de andere varianten van de sojasauzen van Tomasu al gezien zoals de zoet pittige sojasaus of de Zoete Sojasaus?