Zoek

De maand december staat in het teken van Sinterklaas, kerst🎄 en oud en nieuw!🎇 Cadeautjes, gezelligheid, lampjes en feestdagen!🎅🏼 Bij Hoeksch Lekkers en Hoeksche Branders pakken wij dan nog meer leuke cadeautjes groot en klein gezellig in. Ook de relatiegeschenken vliegen als zoete broodjes over de toonbank.

Wij zijn in december extra geopend! En donderdag extra open t.o.v. de reguliere openingstijden!🤩 Let op! Deze openingstijden gelden in de weken van 2 december t/m 24 december!🎁

SAVE THE DATE: 15 december kerstmarkt in het centrum van Heinenoord. Hoeksch Lekkers/ Hoeksche Branders is dan uiteraard ook geopend voor al je decembercadeau’s. Het centrum is overdekt met gezellige tenten, Het Land van Wale zorgt voor winters lekkers.

Vanuit Hoeksche Branders staan wij met onze baristawagen met vers gebrande koffie en thee. Aan de mini’s is ook gedacht; er is een kerststal, er wordt geschminkt, er zijn echte verhalen vertellers in Dickens klederdracht en het kampvuur staat aan! Natuurlijk zijn er gezellige kraampjes voor jong en oud met kerstcadeautjes. Aan muziek is uiteraard ook gedacht; er zal een DJ voor de kleintjes zijn, met daarna een DJ voor de volwassenen.

Voor het goede doel (Samen Tegen Rhabdoide Kinderkanker) wordt het Rad van fortuin gedraaid.

Tot snel! Wij pakken graag al je decemberleuks in!☃️

Team Hoeksch Lekkers/ Hoeksche Branders👋

#feestdagen#kerst#sinterklaas#hoekschewaard#kertpakket#schoencadeau#cadeautip#extraopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X