Zoek

Maria Hoeve

De Maria Hoeve is een historische boerderij uit de begin 20e eeuw in het schitterende buitengebied van Strijen. De geschiedenis van de Maria Hoeve is onlosmakelijk verbonden met die van het dorp Strijen en de polder het “Land van Essche”

Boeren delicatessenwinkel​

Onze boeren delicatessenwinkel is elke vrijdag en zaterdag geopend en bevindt zich in de voormalige koeienstal van de monumentale boerderij. Openingstijden op vrijdag zijn van 10.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Huisgemaakte en lokaal geproduceerde producten zijn te koop in onze boerderijwinkel. Ons assortiment is verder uitgebreid met producten van lokale en regionale ondernemers.De te verkrijgen producten zijn met liefde, passe en grote inzet gemaakt door Maria Hoeve en haar ondernemers.

Aanstreekelijke producten​

Maria Hoeve bereidt in eigen keuken heerlijke streekproducten van eigen land en hoogstamfruitboomgaard.

Op de Maria Hoeve wordt in eigen keuken met liefde en passie heerlijke producten gemaakt uit eigen hoogstamboomgaard of met producten ingekocht bij lokale ondernemers. De Maria Hoeve producten zijn met minder suiker bereidt en zonder geur, kleur of smaakstoffen.

Workshop wecken & inmaken​

Op afspraak geven wij workshops wecken en inmaken. Maria Hoeve staat voor duurzaam, puur en eerlijk. Onze visie is dat gezond eten hieraan bijdraagt.

Wij staan voor Lokaal, Puur, Ambachtelijk, (H)eerlijk en meer smaak!

X