Wij, Karin de Meij en Paul Hoogenboezem uit Heinenoord, bakken grote stroopwafels onder verschillende labels sinds 2015.
De Hoeksche stroopwafel bakken we sinds 2017 en is inmiddels een succes op ons prachtige eiland.
Onze stroopwafels worden puur en ambachtelijk gebakken, zonder margarine (en dat is best uniek), wij bakken met alleen roomboter en zonder toevoegingen. Onze stroopwafels zijn dus niet te vergelijken met de normale stroopwafels, deze worden gebakken met minimaal 60% margarine en allerlei toevoegingen op de band dus niet op onze eerlijke wijze per stuk van het ijzer en dat proef je!
De wafels zijn groot en wegen circa 130 gram, ze zijn ongeveer 15 cm doorsnede en worden in een stevige voedselveilig folie geseald en voorzien van een aantrekkelijke papieren wikkel. De THT is 8 weken.
‘WIJ VOEGEN NIKS TOE, WIJ DOEN ER IETS OP’
Wist je dat Opstroopwafel?