Zoek

Studio Sallmiak

Ik ontwerp handgemaakte kaartjes voor allerlei gelegenheden, maar ook kun je (cadeau)labels en andere leuke handgemaakte items vinden bij Studio Sallmiak.

Als kind was ik al graag creatief bezig, wat ook nog eens aangemoedigd werd door een creatieve moeder. In de afgelopen jaren heb ik mijn creativiteit weer herontdekt en inmiddels maak ik al een aantal jaren handgeletterde kaartjes voor vrienden en familie. Ik ben me in de loop der tijd steeds meer gaan verdiepen in allerlei technieken en mogelijkheden en ik probeer zoveel mogelijk hiervan in mijn werk terug te laten komen.

Alle ontwerpen zijn handgemaakt. Tot een beperkte oplage (dit is bespreekbaar) kan ik dit ook handgemaakt aanleveren. Ook digitaliseer ik ontwerpen om dit te laten afdrukken in grotere oplage. De gedigitaliseerde ontwerpen in mijn webshop worden regelmatig opnieuw ontworpen of uitgewerkt en ik kies er voor om dit in beperkte oplage af te drukken. Ook kan ik voor een speciale gelegenheid of bijvoorbeeld voor uw bedrijf een ontwerp maken en dit laten afdrukken.

X