Zoeken
Aanbieding!

Luxe koffie cadeaupakket

Verkocht door Hoeksch Lekkers

In dit koffie cadeaupakket* zitten onderstaande vers gebrande koffiebonen, twee handgemaakte koffiekopjes en één chocoladereep direct uit de chocolaterie:

  • 250 gram Brazilië capricornio, Deze koffieboon uit Brazilië met zachte hazelnoottonen en zoete smaak is ideaal voor een heerlijke volle espresso.
  • 250 gram Blend #2,  Een heerlijke gebalanceerde blend tussen stevige zuurgraad uit Guatemala en de milde zoete yellow bourbon uit Brazilië.
  • 250 gram Colombia; deze frisse koffieboon uit Colombia met tonen van appelcider en hazelnoot laat je genieten in de ochtend.
  • Twee koffiekopjes handgemaakt door Pabloos Pottery uit s’-Gravendeel. Zo van het pottenbakwiel!
  • Eén melkchocolade reep van Chocolaterie Reedijk uit Strijen. Chocolade van Belgische kwaliteit chocolade!

* Een luxe zwarte geschenkdoos gevuld met houtsnippers en ingebonden met een sierlijk gouden lint!

Oorspronkelijke prijs was: € 56,90.Huidige prijs is: € 49,95.

Op voorraad

Beschrijving

Een luxe koffie cadeaupakket met een selectie vers gebrande koffiebonen door brandmeester Stefan van Hoeksche Branders (3x 250 gram), twee handgemaakte kopjes van pottenbakkerij Pabloos Pottery uit ‘s Gravendeel en een heerlijke melkchocoladereep met notenmelange van Chocolaterie Reedijk uit Strijen. Deze producten zijn verpakt in een luxe cadeaudoos.

Deze selectie van specialty koffiebonen laat je weer genieten van een ‘bakkie’ koffie. Elke koffieboon heeft een uniek brandprofiel, ontwikkeld door de brandmeester, om alle smaken die in de koffieboon verstopt zitten er uit te halen.

Een luxe cadeau van hoge kwaliteit én een eerlijk product, want al onze koffiebonen zijn ‘direct trade’. Zo weten wij dat iedereen in de handelsketen een eerlijke prijs krijgt.

X