Zoek

Kookboek; Koken op een eiland van klei

Verkocht door Hoeksch Lekkers

 35,00

Op voorraad

KOKEN OP EEN EILAND VAN KLEI

HOE EEN STADSE CHEF DE HOEKSCHE WAARD ONTDEKT

Kookboek over de Hoeksche Waard

Net onder de rook van Rotterdam ligt een bijzonder eiland: de Hoeksche Waard. Een eiland waar ongeveer de helft van het oppervlak wordt gebruikt door boeren die er voornamelijk akkerbouw bedrijven. De bodem bestaat uit een dikke laag klei die zorgt voor meer waardevolle voedingsstoffen dan andere grondsoorten. Dit proef je dan ook terug in de unieke smaak van de producten die in of op de klei groeien.

Koken op een eiland van klei is een persoonlijk kook-, lees- en fotoboek waarin chef-kok Michka Chel en fotograaf Harm van den Broek je meenemen op ontdekkingstocht door de Hoeksche Waard.

Kijk, kook en lees mee achter de schermen van de trotse boeren en laat je thuis inspireren door meer dan 50 recepten waarin voornamelijk groentes het jaar rond in hun seizoen de hoofdrol spelen. Dit kookboek is geen gewoon kookboek. Het is een zoektocht naar de oorsprong van écht eten en een eerbetoon aan de Hoeksche Waard. Van advocaat tot zuurkool en van yoghurt tot wilde gans: wij hopen dat ‘Koken op een eiland van klei’ een inspiratie mag zijn, niet alleen voor Hoeksche Waarders maar ook voor alle andere Nederlanders!

SKU 800422 Categorieën ,

KOKEN OP EEN EILAND VAN KLEI

HOE EEN STADSE CHEF DE HOEKSCHE WAARD ONTDEKT

Kookboek over de Hoeksche Waard

Net onder de rook van Rotterdam ligt een bijzonder eiland: de Hoeksche Waard. Een eiland waar ongeveer de helft van het oppervlak wordt gebruikt door boeren die er voornamelijk akkerbouw bedrijven. De bodem bestaat uit een dikke laag klei die zorgt voor meer waardevolle voedingsstoffen dan andere grondsoorten. Dit proef je dan ook terug in de unieke smaak van de producten die in of op de klei groeien.

Koken op een eiland van klei is een persoonlijk kook-, lees- en fotoboek waarin chef-kok Michka Chel en fotograaf Harm van den Broek je meenemen op ontdekkingstocht door de Hoeksche Waard.

Kijk, kook en lees mee achter de schermen van de trotse boeren en laat je thuis inspireren door meer dan 50 recepten waarin voornamelijk groentes het jaar rond in hun seizoen de hoofdrol spelen. Dit kookboek is geen gewoon kookboek. Het is een zoektocht naar de oorsprong van écht eten en een eerbetoon aan de Hoeksche Waard. Van advocaat tot zuurkool en van yoghurt tot wilde gans: wij hopen dat ‘Koken op een eiland van klei’ een inspiratie mag zijn, niet alleen voor Hoeksche Waarders maar ook voor alle andere Nederlanders!

Beschrijving

KOKEN OP EEN EILAND VAN KLEI

HOE EEN STADSE CHEF DE HOEKSCHE WAARD ONTDEKT

Kookboek over de Hoeksche Waard

Net onder de rook van Rotterdam ligt een bijzonder eiland: de Hoeksche Waard. Een eiland waar ongeveer de helft van het oppervlak wordt gebruikt door boeren die er voornamelijk akkerbouw bedrijven. De bodem bestaat uit een dikke laag klei die zorgt voor meer waardevolle voedingsstoffen dan andere grondsoorten. Dit proef je dan ook terug in de unieke smaak van de producten die in of op de klei groeien.

Koken op een eiland van klei is een persoonlijk kook-, lees- en fotoboek waarin chef-kok Michka Chel en fotograaf Harm van den Broek je meenemen op ontdekkingstocht door de Hoeksche Waard.

Kijk, kook en lees mee achter de schermen van de trotse boeren en laat je thuis inspireren door meer dan 50 recepten waarin voornamelijk groentes het jaar rond in hun seizoen de hoofdrol spelen. Dit kookboek is geen gewoon kookboek. Het is een zoektocht naar de oorsprong van écht eten en een eerbetoon aan de Hoeksche Waard. Van advocaat tot zuurkool en van yoghurt tot wilde gans: wij hopen dat ‘Koken op een eiland van klei’ een inspiratie mag zijn, niet alleen voor Hoeksche Waarders maar ook voor alle andere Nederlanders!

Extra informatie

Afmetingen24,5 × 17,5 × 2,5 cm
X