Zoek

Bakkersgist

Verkocht door Strijker Korenmolenaars

 2,50

Op voorraad

Natuurlijk glutenvrij gist.

Bruggeman Gist instant 125gr
Wil je graag zelf brood bakken? Dat begrijpen we heel goed, want vers zelfgebakken brood is het allerlekkerst. En bij het bakken van brood, mag gist natuurlijk niet ontbreken. Door dit product in het deeg of beslag te verwerken, komt er tijdens het rijzen koolzuurgas vrij. Dat gas zorgt ervoor dat het deeg of beslag in volume toeneemt en luchtig wordt. Met de Bruggeman Gist instant 125gr kun je best wel wat broden bakken, want je hebt er elke keer maar een beetje van nodig.

Bruggeman Gist instant 125gr is een natuurlijke levende gist in een droge vorm. Dit product is makkelijk te doseren en lang houdbaar. Na opening is het product, mits afgesloten, beperkt houdbaar. Het is wel handig om te weten dat instant gist is drie keer zo sterk als verse gist. Kijk daarom goed of in uw recept wordt gesproken over verse of droge gist. Bij brood dient u ongeveer 1,5 gram droge gist per 100 gram meel aanhouden.

SKU 800138 Categorie Tags , ,

Natuurlijk glutenvrij gist.

Bruggeman Gist instant 125gr
Wil je graag zelf brood bakken? Dat begrijpen we heel goed, want vers zelfgebakken brood is het allerlekkerst. En bij het bakken van brood, mag gist natuurlijk niet ontbreken. Door dit product in het deeg of beslag te verwerken, komt er tijdens het rijzen koolzuurgas vrij. Dat gas zorgt ervoor dat het deeg of beslag in volume toeneemt en luchtig wordt. Met de Bruggeman Gist instant 125gr kun je best wel wat broden bakken, want je hebt er elke keer maar een beetje van nodig.

Bruggeman Gist instant 125gr is een natuurlijke levende gist in een droge vorm. Dit product is makkelijk te doseren en lang houdbaar. Na opening is het product, mits afgesloten, beperkt houdbaar. Het is wel handig om te weten dat instant gist is drie keer zo sterk als verse gist. Kijk daarom goed of in uw recept wordt gesproken over verse of droge gist. Bij brood dient u ongeveer 1,5 gram droge gist per 100 gram meel aanhouden.

De verpakking van droge gist gebeurt bij Algist Bruggeman zeer nauwgezet: onder gecontroleerde atmosfeer wordt de droge gist luchtdicht afgesloten om contact met zuurstof, water en licht te vermijden en zo een lange houdbaarheid te verzekeren.
Qua dosering komt 100 gram droge gist overeen met 300 gram verse gist, oftewel 100 gram verse gist = 33 gram droge gist.
Een belangrijk voordeel van de droge gist is dat ze niet vooraf moet opgelost worden in water alvorens ze met het deeg te mengen. Door de fijne korrelstructuur kan de gist droog aan het deeg worden toegevoegd en gebeurt het oplossen tijdens het kneden.

Ingredienten:
Gist (Saccharomyces cerevisᴂ), emulgator: sorbitan monostearaat (E491).

Allergenen:
kan sporen bevatten van: MelkSoja en sesam

Beschrijving

Natuurlijk glutenvrij gist.

Bruggeman Gist instant 125gr
Wil je graag zelf brood bakken? Dat begrijpen we heel goed, want vers zelfgebakken brood is het allerlekkerst. En bij het bakken van brood, mag gist natuurlijk niet ontbreken. Door dit product in het deeg of beslag te verwerken, komt er tijdens het rijzen koolzuurgas vrij. Dat gas zorgt ervoor dat het deeg of beslag in volume toeneemt en luchtig wordt. Met de Bruggeman Gist instant 125gr kun je best wel wat broden bakken, want je hebt er elke keer maar een beetje van nodig.

Bruggeman Gist instant 125gr is een natuurlijke levende gist in een droge vorm. Dit product is makkelijk te doseren en lang houdbaar. Na opening is het product, mits afgesloten, beperkt houdbaar. Het is wel handig om te weten dat instant gist is drie keer zo sterk als verse gist. Kijk daarom goed of in uw recept wordt gesproken over verse of droge gist. Bij brood dient u ongeveer 1,5 gram droge gist per 100 gram meel aanhouden.

De verpakking van droge gist gebeurt bij Algist Bruggeman zeer nauwgezet: onder gecontroleerde atmosfeer wordt de droge gist luchtdicht afgesloten om contact met zuurstof, water en licht te vermijden en zo een lange houdbaarheid te verzekeren.
Qua dosering komt 100 gram droge gist overeen met 300 gram verse gist, oftewel 100 gram verse gist = 33 gram droge gist.
Een belangrijk voordeel van de droge gist is dat ze niet vooraf moet opgelost worden in water alvorens ze met het deeg te mengen. Door de fijne korrelstructuur kan de gist droog aan het deeg worden toegevoegd en gebeurt het oplossen tijdens het kneden.

Ingredienten:
Gist (Saccharomyces cerevisᴂ), emulgator: sorbitan monostearaat (E491).

Allergenen:
kan sporen bevatten van: MelkSoja en sesam

Extra informatie

Gewicht125 g
Afmetingen3,5 × 5,5 × 8 cm
Gewicht

125 gram

X