Zoeken

Speltmeel (speltvolkoren)

Verkocht door Strijker Korenmolenaars

 3,25

Op voorraad

Speltmeel (Speltvolkoren) van de molen uit Piershil.
Met dit Speltmeel (speltvolkoren), 1000 gram,  van de korenmolen Simonia te Piershil maakt je twee overheerlijke knapperige broden. Ook voor in de broodbakmachine.
Rechtstreek van de korenmolen, zo in het schap bij Hoeksch Lekkers.

Inhoud: 1000 gram.
Ingrediënten:
Speltmeel en gluten.
Allergenen: Gluten.

Het grootste deel van de aangeboden producten zijn op ouderwetse wijze op windkracht gemalen met een oude windmolen uit 1845. Door de producten met stenen te malen worden de aroma’s behouden, zodat uw eindproduct heerlijk ambachtelijk smaakt.

Speltmeel (Speltvolkoren) van de molen uit Piershil.
Met dit Speltmeel (speltvolkoren), 1000 gram,  van de korenmolen Simonia te Piershil maakt je twee overheerlijke knapperige broden. Ook voor in de broodbakmachine.
Rechtstreek van de korenmolen, zo in het schap bij Hoeksch Lekkers.

Inhoud: 1000 gram.
Ingrediënten:
Speltmeel en gluten.
Allergenen: Gluten.

Zelf toevoegen:

  • 500 gram meel;
  • 290 ml iets lauw water;
  • 2 theelepels zout;
  • 4 à 5 eetlepels olie (sla olie, olijfolie, zonnebloem olie);
  • 1,25 theelepel droge korrelgist.

Het grootste deel van de aangeboden producten zijn op ouderwetse wijze op windkracht gemalen met een oude windmolen uit 1845. Door de producten met stenen te malen worden de aroma’s behouden, zodat uw eindproduct heerlijk ambachtelijk smaakt.

Beschrijving

Speltmeel (Speltvolkoren) van de molen uit Piershil.
Met dit Speltmeel (speltvolkoren), 1000 gram,  van de korenmolen Simonia te Piershil maakt je twee overheerlijke knapperige broden. Ook voor in de broodbakmachine.
Rechtstreek van de korenmolen, zo in het schap bij Hoeksch Lekkers.

Inhoud: 1000 gram.
Ingrediënten:
Speltmeel en gluten.
Allergenen: Gluten.

Zelf toevoegen:

  • 500 gram meel;
  • 290 ml iets lauw water;
  • 2 theelepels zout;
  • 4 à 5 eetlepels olie (sla olie, olijfolie, zonnebloem olie);
  • 1,25 theelepel droge korrelgist.

Het grootste deel van de aangeboden producten zijn op ouderwetse wijze op windkracht gemalen met een oude windmolen uit 1845. Door de producten met stenen te malen worden de aroma’s behouden, zodat uw eindproduct heerlijk ambachtelijk smaakt.

Extra informatie

Gewicht1000 g
X