Brouwerij Tureluur is OPGERICHT IN 2018 door Eric Krommenhoek en Frank Smitshoek uit de Hoeksche Waard. Het begon in 2016 in een studentenhuis met één 60 liter pan. Inmiddels is de brouwerij uitgegroeid van hobby naar bedrijf en brouwen we batches van 1000 tot 1500 liter.
Uit interesse voor eten en drinken is eigenlijk alles ontstaan. Als toenmalig huisgenoten organiseerden wij regelmatig een diner met bijpassende wijnen en bieren. Daar bleef het echter niet bij: het leek ons een leuke uitdaging om zelf bier te gaan brouwen en dan met name bieren die goed samengaan met diverse gerechten.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren terwijl u door de website navigeert.
Hiervan worden de cookies die als noodzakelijk zijn gecategoriseerd in uw browser opgeslagen, omdat ze essentieel zijn voor de werking van basisfunctionaliteiten van de website.
We gebruiken ook cookies van derden die ons helpen analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt. Deze cookies worden alleen in uw browser opgeslagen met uw toestemming.
U heeft ook de mogelijkheid om u af te melden voor deze cookies. Maar als u zich afmeldt voor sommige van deze cookies, kan dit uw browse-ervaring beïnvloeden.