Beschrijving
Tomasu Sambal
Dit is de Tomasu Sambal. Gemaakt van Madame Jeanette pepers en sesamzaadjes geweekt in een zoet & pittige sojasaus. Ons proces begint met het brouwen van sojasaus gedurende meer dan 24 maanden, gevolgd door nog eens 6 maanden om onze zoet & pittige variant te creëren. De laatste stap is om het residu nog eens 6 maanden te laten fermenteren, wat resulteert in een werkelijk ongekende unieke sambal.
Ingrediënten van de Sambal van Tomasu
Ingrediënten: tijd, sojasaus (water, SOJABONEN, TARWE, zout), suiker, Madame Jeanette pepers, SESAMZAADJES
Voedingswaarde Tomasu Sambal
Per 100 gram
- Calorieën 1210 kJ / 289 kcal
- Totaal vet 8,4g
- Verzadigd vet 1,5g
- Totale koolhydraten 46,6g
- Suikers 46,6g
- Eiwit 6,3g
- Natrium 6,4g