Zoek

Koffie Hoeksche Blend #1

Verkocht door Hoeksche Branders

Vanaf:  10,50

Koffie Hoeksche Blend #1 is intens, vol, krachtig met pure chocoladetonen. Ben jij die koffieliefhebber die altijd op zoek is naar de hoogste koffiesterkte? Geen probleem! Deze blend doet je verstelt staan. Een pittig ‘bakkie’, zoals we hier in de Hoeksche Waard zeggen.

Deze intense volle koffie Hoeksche blend #1 is samengesteld van koffiebonen uit Peru en Indonesië. Proef  het beste uit twee ‘werelden’. Deze krachtige blend met Arabica en Robusta koffiebonen versterken elkaar perfect. Robusta koffiebonen zorgen voor een extra mooi cremalaagje, dus je kan je ogen ook de kost geven. De pure chocolade tonen uit Peru worden nog eens versterkt door de intense smaken uit Indonesië. Deze blend is Medium-Dark gebrand, waardoor de smaken krachtig tot hun recht komen.

Wil je liever een 100% Arabica koffie? Dan is de Peru Churupampa een juiste keuze, krachtig en vol van smaak.

Geniet er van!

Koffie Hoeksche Blend #1 is intens, vol, krachtig met pure chocoladetonen. Ben jij die koffieliefhebber die altijd op zoek is naar de hoogste koffiesterkte? Geen probleem! Deze blend doet je verstelt staan. Een pittig ‘bakkie’, zoals we hier in de Hoeksche Waard zeggen.

Deze intense volle koffie Hoeksche blend #1 is samengesteld van koffiebonen uit Peru en Indonesië. Proef  het beste uit twee ‘werelden’. Deze krachtige blend met Arabica en Robusta koffiebonen versterken elkaar perfect. Robusta koffiebonen zorgen voor een extra mooi cremalaagje, dus je kan je ogen ook de kost geven. De pure chocolade tonen uit Peru worden nog eens versterkt door de intense smaken uit Indonesië. Deze blend is Medium-Dark gebrand, waardoor de smaken krachtig tot hun recht komen. De Hoeksche Blend is een blend Peru Churupampa & Indonesië Rende Nao.

Peru Churupampa de basis voor koffie Hoeksche Blend #1

Peru Churupampa is niet zomaar een boerderij, het is een sociaal bedrijfsmodel dat de familie Tocto vorig jaar wil uitbreiden naar 30 naburige boerderijen in hun stad Chirinos. Enkele van de verbeteringen zijn betere verwerkingsfaciliteiten, fabrieksrenovatieprogramma’s met de introductie van nieuwe variëteiten, nieuwe droogtechnieken met met plastic beklede verhoogde bedden om een ​​stabiele en uniforme droging te garanderen ondanks seizoensgebonden regenval.

Wil je meer weten over Peru Churupampa?

Indonesië Rende Nao als aanvulling voor koffie Hoeksche Blend #1

Sinds 2018 is onze oogst afkomstig van drie families in een enkel dorp van Rende Nao. Na de successen van speciale robusta in India en Ecuador te hebben bestudeerd, kwamen we op het idee om de bestaande, laaggroeiende robusta op het eiland Flores te upgraden. Via Adri Yahdiyan, oprichter van Ontosoroh Coffees, kwamen we erachter dat het eiland niet alleen beschikt over een scala aan unieke robusta-variëteiten, maar dat de kwaliteit van deze “fijne robusta’s” al wereldwijd bekend was.

HOOGTE Indonesië Rende Nao:

1.200 – 1.600 meter boven zeeniveau

VERWERKING van de koffie indonesië Rende Nao:

Naturel: koffiebessen met de hand geplukt en onmiddellijk tussen 10 en 14 dagen op bedden gelegd.

 

Beschrijving

Koffie Hoeksche Blend #1 is intens, vol, krachtig met pure chocoladetonen. Ben jij die koffieliefhebber die altijd op zoek is naar de hoogste koffiesterkte? Geen probleem! Deze blend doet je verstelt staan. Een pittig ‘bakkie’, zoals we hier in de Hoeksche Waard zeggen.

Deze intense volle koffie Hoeksche blend #1 is samengesteld van koffiebonen uit Peru en Indonesië. Proef  het beste uit twee ‘werelden’. Deze krachtige blend met Arabica en Robusta koffiebonen versterken elkaar perfect. Robusta koffiebonen zorgen voor een extra mooi cremalaagje, dus je kan je ogen ook de kost geven. De pure chocolade tonen uit Peru worden nog eens versterkt door de intense smaken uit Indonesië. Deze blend is Medium-Dark gebrand, waardoor de smaken krachtig tot hun recht komen. De Hoeksche Blend is een blend Peru Churupampa & Indonesië Rende Nao.

Peru Churupampa de basis voor koffie Hoeksche Blend #1

Peru Churupampa is niet zomaar een boerderij, het is een sociaal bedrijfsmodel dat de familie Tocto vorig jaar wil uitbreiden naar 30 naburige boerderijen in hun stad Chirinos. Enkele van de verbeteringen zijn betere verwerkingsfaciliteiten, fabrieksrenovatieprogramma’s met de introductie van nieuwe variëteiten, nieuwe droogtechnieken met met plastic beklede verhoogde bedden om een ​​stabiele en uniforme droging te garanderen ondanks seizoensgebonden regenval.

Wil je meer weten over Peru Churupampa?

Indonesië Rende Nao als aanvulling voor koffie Hoeksche Blend #1

Sinds 2018 is onze oogst afkomstig van drie families in een enkel dorp van Rende Nao. Na de successen van speciale robusta in India en Ecuador te hebben bestudeerd, kwamen we op het idee om de bestaande, laaggroeiende robusta op het eiland Flores te upgraden. Via Adri Yahdiyan, oprichter van Ontosoroh Coffees, kwamen we erachter dat het eiland niet alleen beschikt over een scala aan unieke robusta-variëteiten, maar dat de kwaliteit van deze “fijne robusta’s” al wereldwijd bekend was.

HOOGTE Indonesië Rende Nao:

1.200 – 1.600 meter boven zeeniveau

VERWERKING van de koffie indonesië Rende Nao:

Naturel: koffiebessen met de hand geplukt en onmiddellijk tussen 10 en 14 dagen op bedden gelegd.

 

X