
🥧 Nieuw bij Hoeksch Lekkers: Ambachtelijke Engelse Pies van Prince Pie uit Heinenoord
We zijn trots op een nieuwe, smakelijke samenwerking: Prince Pie uit Heinenoord! Ferry, de vakman achter dit lokale bedrijf, maakt al zijn pies zelf, met
Geen gewone sojasaus. Het is de eerste én enige microbrouwerij voor sojasaus in Europa – en het mooie is: de ingrediënten worden deels verbouwd in de Hoeksche Waard. Denk aan sojabonen en tarwe van lokale akkers. Deze bijzondere streekbinding maakt Tomasu een perfecte aanvulling op het assortiment van Hoeksch Lekkers, dé streekwinkel van de Hoeksche Waard.
Wat deze sojasaus écht uniek maakt, is het langzame fermentatieproces in eikenhouten vaten. Hierdoor ontwikkelen de producten een diepe, gelaagde umami-smaak die gewaardeerd wordt door topchefs over de hele wereld.
Bij Hoeksch Lekkers vind je drie smaakvolle producten van Tomasu:
Sojasaus – Ambachtelijk gefermenteerd in Rotterdam met tarwe en sojabonen uit de Hoeksche Waard.
Sambal – Gemaakt van lokaal geteelde pepers, vol karakter en pit.
Zout – Zeezout verrijkt met Tomasu-sojasaus voor een unieke, hartige smaakbeleving.
Verbonden met de Hoeksche Waard – Ingrediënten komen van lokale boeren.
Langzaam gerijpt, vol smaak – Fermentatie in eikenhouten vaten.
Ambachtelijk & duurzaam – Kleinschalig geproduceerd met aandacht voor natuur.
Favoriet van chef-koks – En nu ook beschikbaar voor thuis.
We zijn trots op een nieuwe, smakelijke samenwerking: Prince Pie uit Heinenoord! Ferry, de vakman achter dit lokale bedrijf, maakt al zijn pies zelf, met
De maand december staat in het teken van Sinterklaas, kerst🎄 en oud en nieuw!🎇 Cadeautjes, gezelligheid, lampjes en feestdagen!🎅🏼 Bij Hoeksch Lekkers en Hoeksche Branders
BOERDEREIS KINDERPASPOORTEN! Dit wil je meemaken! Dit najaar kan je met het Boerdereis kinderpaspoort op reis door de Hoeksche Waard! Dus hang je knapzak om,
Brouwerij Tureluur is opgericht in 2018 door Eric Krommenhoek en Frank Smitshoek. Het begon in een studentenhuis met één 60 literpan in 2016. Inmiddels is