
🥧 Nieuw bij Hoeksch Lekkers: Ambachtelijke Engelse Pies van Prince Pie uit Heinenoord
We zijn trots op een nieuwe, smakelijke samenwerking: Prince Pie uit Heinenoord! Ferry, de vakman achter dit lokale bedrijf, maakt al zijn pies zelf, met
Mosterd & Meer uit Goudswaard, midden in de Hoeksche Waard, staat voor ambachtelijke smaakbeleving met een lokale twist. Achter dit smaakvolle merk staan Herma en Peter, een gepassioneerd duo dat kruiden en groenten uit eigen moestuin verwerkt tot unieke streekproducten. Hun liefde voor het buitenleven en hun toewijding aan pure ingrediënten proef je in elk potje en flesje terug.
Bij Hoeksch Lekkers vind je een ruime selectie van hun huisgemaakte sauzen, mosterds en dips:
Boerenmosterd – grof gemalen, met pit én karakter.
Ui-chili dip – kruidig en zoet, heerlijk bij kaas of borrelhapjes.
Honing-dille saus – fris-zoet, perfect bij zalm of op een broodje.
Tomatenketchup – huisgemaakt met een zachte, volle tomatensmaak.
Ambachtelijke mayonaise – romig, puur en zonder onnodige toevoegingen.
Geproduceerd met groenten, kruiden en bloemen uit eigen onbespoten tuin.
Ambachtelijk bereid in kleine oplages voor optimale smaak.
Volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
Gebotteld in gerecyclede glazen potten – goed voor jou én het milieu.
Regelmatig worden kruiden en bloemen wild geplukt op natuureiland Tiengemeten.
Elke saus of dip van Mosterd & Meer vertelt een verhaal van ambacht, natuur en liefde voor de streek. Proef het verschil bij Hoeksch Lekkers!
We zijn trots op een nieuwe, smakelijke samenwerking: Prince Pie uit Heinenoord! Ferry, de vakman achter dit lokale bedrijf, maakt al zijn pies zelf, met
De maand december staat in het teken van Sinterklaas, kerst🎄 en oud en nieuw!🎇 Cadeautjes, gezelligheid, lampjes en feestdagen!🎅🏼 Bij Hoeksch Lekkers en Hoeksche Branders
BOERDEREIS KINDERPASPOORTEN! Dit wil je meemaken! Dit najaar kan je met het Boerdereis kinderpaspoort op reis door de Hoeksche Waard! Dus hang je knapzak om,
Brouwerij Tureluur is opgericht in 2018 door Eric Krommenhoek en Frank Smitshoek. Het begon in een studentenhuis met één 60 literpan in 2016. Inmiddels is